Benefiet de Markt

artikel benefiet de markt het wekelijks nieuws

PERSBERICHT:

 

De Markt die ook al instond voor de spaghettissaus en de kaas van de spaghettiavond op 6 februari stort nu nog een naar boven afgerond bedrag van 3500 €, die Raf en Michel opgehaald hebben tijdens de benefiet ten voordele van de slachtoffers van de brand te Nieuwpoort.

Voor de 10 € inkom kreeg men een prachtige travestieshow met de 5 topartiesten met een hart Patsy, Sissi, Tacha lamour, Jessy V en eerste eredame Miss Grace . Samen haalden ze alles uit de kast en kon het publiek genieten van prachtige kledij en accessoires, opperbeste lipsing en welgemeende emotie. Een staande ovatie met luid en welgemeend applaus toonden aan dat wat ze brachten meer dan in de smaak viel.

Uit onverwachte hoek overhandigde het personeel van het restaurant Laam, Tom, Anita en Peter, die al de ganse avond gratis werkten, een cheque van 100 € uit hun welverdiende drinkgeld aan Arianne.

Dankzij de vele sponsors ( terug te vinden op facebook) kon men garanderen dat iedereen en prijs kreeg en er waren prachtige prijzen te winnen met de tombola met als hoofdprijs een weekendje Sparrenbos in de Ardennen voor maar liefst 16 personen.

De uitbaters wilden die avond geen eurocent verdienen die avond en dankzij Brouwerij Haacht die de rekening zal betalen van alle dranken, zodat de volledige  omzet ook kon bijgerekend worden bij het totaal.  Het bedrag word gestort op de OCMW rekening.

 

PERSOONLIJK BERICHT

 

Wij danken alle artiesten, sponsors, personeel en ieder die zich heeft ingezet.

Op 1 avond is er 3500 € ingezameld, bedankt alle aanwezigen. Wij hopen met deze bijdrage een hart onder de riem te steken en een klein deel van het grote verlies van Arianne en haar kinderen te kunnen verhelpen. Raf en Michel

 

Share