Suggesties

trio van vis en zijn sausjes

Suggesties

Gegratineerde oesters 6 st. 18
/ huîtres festonnés / scalopped austern / scalopped oysters

Carpaccio van Rundsvlees (voor- of hoofdgerecht) 18
Carpaccio de boeuf / Carpaccio vom Rind / Carpaccio of beef

Koninginnehapje van vis met garnituur en frietjes 19
Bouchées a la reine au poisson / Vol au vent mit fish / Fish vol au vent

Gebakken zeetong met tartaresaus, garnituur en frietjes 27
Sole / sohle / sole

Gebakken lamssteak met lookboter, garnituur en aardappelkroketjes 19
steak d’agneau / lammsteack / lamb steak

Hertekalfragout met zijn garnituur 20
Blanquette de Cerf /Hirsche ragout / Deer stew

Gegratineerde witloofrolletjes met ham, kaassaus 15
Chicorée gratin rouleaux de jambon / Chicorée-Gratin mit Schinken / Chicory gratin rolls with ham

Gegratineerde witloofrolletjes, met gerookte zalm, kaassaus 16
Chicorée gratin rouleaux au saumon fumé / Chicorée-Gratin rollt mit geräuchertem Lachs
/ Chicory gratin rolls with smoked salmon

Wijnsuggestie
Chateau la Grande Barde - 2009 - Bordeaux - Montagne Saint-Émilion 23,90
Elegante wijn met veel jong fruit.
De neus verraadt de kwaliteit van de druif en de lichte houttoets.

Share